Afgelopen weekend zijn de Smildeger Kampioenschappen van start gegaan met de paardensporten Springen en Mennen. Enthousiaste deelnemers, veel bezoekers en mooie wedstrijden, dat belooft wat voor komend weekend! De uitslagen en foto’s staan intussen al op de site (www.smildegerkampioenschappen.nl.


Helaas zal door omstandigheden het onderdeel Fietscross niet door kunnen gaan, maar er zijn natuurlijk nog genoeg andere onderdelen waar de jeugd aan mee kan doen. Bijvoorbeeld de crossloop, ATB, schot- en worpkracht en vergeet ook zeker niet onze extra activiteit ‘Kleintje Hel van Bovensmilde’ ! 


Komende woensdag gaan we verder, met vanaf 19.30 een optreden van Shantykoor Spier, en donderdag een clinic biljarten vanaf 13.30, beiden in ’t Beurtschip. Daarnaast beginnen de darters donderdag met hun poulewedstrijden in Hoogersmilde.  U bent van harte welkom! In het inlegvel welke vorige week bij de SN in zat zit helaas een fout, daar staat in dat ook biljarten op donderdag om 20.00 begint maar dat klopt niet. Biljarten is zoals gebruikelijk op de zaterdag!


Wat we nog eens extra onder de aandacht willen brengen zijn de optredens van Maarten van Luit en de Breakdancecrew ‘84Posse’. Maarten is een freestyle voetballer en gaat een clinic verzorgen. Ook prachtig om naar te kijken op de tribune van de sporthal natuurlijk! De dansers van ‘84Posse’ beloven ons veel spektakel tijdens de prijsuitreiking. O, en wist u dat daar ook een Bovensmildeger aan meedoet? Wie? Kom maar kijken, zaterdag vanaf 17.00 in de Smeltehal!

Co-sponsoren