Nieuwsarchief SK ...

Tot onze spijt kan als gevolg van de weersomstandigheden, het kleintje Hel van Bovensmilde a.s. zaterdag niet door gaan.
Uiteraard bent u van harte welkom bij de andere sportonderdelen, voor plaats en tijden kijk op het programma.

De extra activiteiten zijn op zaterdag;
 
Fitnesscentrum Sportique, nordic walking van 11.00 tot 12.00 uur, opgeven bij Cilia tel; 413125

Boksen bij Ben Tingen, start om half 12, opgeven via de website smildeger kampioenschappen of via Janny Snijder 413273

Bootcamp bij Harold van Aken, ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en vind jij het heerlijk om buiten te sporten, neem dan zaterdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur een kijkje bij De Bosrand in Hoogersmilde.

Bij de sportonderdelen die zijn geweest waren veel bezoekers en mooie wedstrijden en het shantykoor zorgde afgelopen woensdag voor een gezellige avond in het Beurtschip.
Bij de  biljarters was gisteren Dhr Davids die een clinic gaf voor een grote groep belangstellenden.

Het bestuur nodigt jullie allemaal uit om mee te doen of de sporters te komen aanmoedigen en natuurlijk ook bij de feestelijke prijsuitreiking.

Afgelopen weekend zijn de Smildeger Kampioenschappen van start gegaan met de paardensporten Springen en Mennen. Enthousiaste deelnemers, veel bezoekers en mooie wedstrijden, dat belooft wat voor komend weekend! De uitslagen en foto’s staan intussen al op de site (www.smildegerkampioenschappen.nl.


Helaas zal door omstandigheden het onderdeel Fietscross niet door kunnen gaan, maar er zijn natuurlijk nog genoeg andere onderdelen waar de jeugd aan mee kan doen. Bijvoorbeeld de crossloop, ATB, schot- en worpkracht en vergeet ook zeker niet onze extra activiteit ‘Kleintje Hel van Bovensmilde’ ! 


Komende woensdag gaan we verder, met vanaf 19.30 een optreden van Shantykoor Spier, en donderdag een clinic biljarten vanaf 13.30, beiden in ’t Beurtschip. Daarnaast beginnen de darters donderdag met hun poulewedstrijden in Hoogersmilde.  U bent van harte welkom! In het inlegvel welke vorige week bij de SN in zat zit helaas een fout, daar staat in dat ook biljarten op donderdag om 20.00 begint maar dat klopt niet. Biljarten is zoals gebruikelijk op de zaterdag!


Wat we nog eens extra onder de aandacht willen brengen zijn de optredens van Maarten van Luit en de Breakdancecrew ‘84Posse’. Maarten is een freestyle voetballer en gaat een clinic verzorgen. Ook prachtig om naar te kijken op de tribune van de sporthal natuurlijk! De dansers van ‘84Posse’ beloven ons veel spektakel tijdens de prijsuitreiking. O, en wist u dat daar ook een Bovensmildeger aan meedoet? Wie? Kom maar kijken, zaterdag vanaf 17.00 in de Smeltehal!

Co-sponsoren