De voorbereidingen voor de 40e editie van de Smildeger Kampioenschappen zijn alweer een paar maanden geleden gestart. Da’s vroeg, maar we willen van deze editie dan ook wel wat speciaals maken. Na veel brainstormen over wat wel en niet kan en (financieel) mogelijk is, hebben we nu een mooi pakket aan extra’s die deze editie zeker speciaal zal maken.

Wat te denken van een bekend persoon die ons zal helpen bij de prijsuitreiking!

Verder zullen er bekende sporters demo’s gaan geven bij o.a. darten en biljarten, er komt een balkunstenaar die een demonstratie zal geven bij schotkracht en we hebben als omlijsting bij de prijsuitreiking een breakdancegroep waar ook een Smildeger in meedoet. Ook zijn we bezig met het organiseren van clinics door Moves4U en Ben Tingen,  een ‘kleintje Hel van Bovensmilde’,  en een Nordic Walking tocht in samenwerking met Sportique.

Oja, en natuurlijk hebben we daarnaast ook onze ‘gewone’ onderdelen die de basis voor de Smildeger Kampioenschappen zijn.. Wij, als bestuur maar ook zeker de spelleiders willen er samen met jullie weer een mooie happening van gaan maken. Hou de berichten in de media de komende weken goed in de gaten en tot ziens op de SK op 18 en 19 januari 2019!

Co-sponsoren